RIGA

En sak måste ni lova mig innan ni börjar läsa, och det är att aldrig åka till Riga!

min älskade mormor fyller snart 60 och "vi"(mam,pap,minamorbröder) tänkte göra nått kul! så vi skulle ta en tallink kryssing, vilket inte var som jag hade tänkt mig..
jag och tom min pojkvän delade hytt.. båten hade legat på grund i drygt ett år och hade precis börjat köras igen..
hytten var väll kanske 5 kvadratmeter.. nått sånt. Personalen var otrevlig, nästa ingen kunde bra engelska, och alla lettiska på båten var dom fulaste människorna jag någonsin sett!
när vi väl kom av i riga så möttes vi av gråa moln och betongbyggnader. INTE ROLIGT! från båte gick vi i en halv timma för att komma in till stan. och när vi precis kom fram fick jag skoskav!(ÅH).. så jag mormor och mamma sprang in i 5 olika sko affärer med GRÄÄÄÄSLIGA skor! alla hade antingen kilklack med glitter på eller så va dom i storle 35-36 vilket jag INTE har! jag letade efter ett par enkla flip flop i storlek 38! tillslut hittade vi en skoaffär med helt okej skor och TREVLIG personal! WOOOW! ett par nya guldiga fliflop köptes och skoskaven släppte! ett tag tills jag fic skoskav a mina  nya också.. efter det bestämde vi oss för att äta lunch.. men när vi satte oss inne på resturangen märkte vi att Bernt var borta (mormors brorsa).. ingen visste var han var, han hade inga pengar på sig och ingen mobil.. KUL! efter 40 minuter bestämde sig mormor och janet, hans fru. dig för att gå tillbaka ill båten och kolla om han hade hittat dit..
NEJMEN SE! där var han! och det var inte han som hdde förvunnit det var vi som hade lämnat honom .. HOST!
jag orkar inte ens berätta om båtresan tillbaka så vi slutar här..


- med resan

* Otrevlig personal, och otrevliga invånare
* ful stad
* ful båt
* fula kläder i affärerna
* fula människor
* äcklig mat
* läsken är utan kolsyra
* glassen smakar som jord
* man får skoskav av skorna man köper där
*och staden är bara helvetet på jorden!

+ med resan

* det fanns billiga cigaretter i taxfreen

ciao!

kärleksförklaring

Nu ska jag ta tillfälle i akt och utföra en liten kärleksförklaring, men inte till min pojkvän utan till min alldra bästa kompis..
Vi har väll kännt varandra i ca 4-5 år nu, och jag vet att vad som än händer så är du min  bästa vän.. du vet när man har en som du så är allt så mycket enklare...när man kan sitta i timmar med en cup of tea och bara växla ett par enstaka ord, och ändå är de den bästa tiden i hela ens liv.. jag skulle till&med kunna rensa bajstunnor med dig, och  det ändå vara the time of my life. Du och jag kan sitta i skiten men vi kan klara av situationerna pga av att vi har varandra.. detta är ingen ytligvänskap, som går ut på att jag ska ha dig överst på pa eller ha 10 bilder på dig i mitt fotoalbum, utan detta är nått som sitter i hjärtat.. jag älskar dig VERA!image2
THIS IS MY BABE!


PRIDE

Pride, pride, pride ..

Älskade pride, älskade, bögar, älskade transor, älskade flator.. älskade människor!


En dagbok på nätet!

Jag är inte riktigt säker än vad jag har gett mig in på.. jag har försökt mig på det här med blogg förut men det var väll en av mina mindre lyckande arrangemang..  Jag tänkte att detta kanske skulle kunna bli min lilla dagbok/alltiallobok på nätet, eftersom jag aldrig kan ha riktiga dagböcker med lås och pappersark. Nyckeln tappar jag nämligen alltid bort, och boken tar slut på ca 3 dagar eftersom jag hatar sudd, och sliter därförut dom stackars papprerna så fort jag skriver fel. Och om sagt, man ska kunna ge saker en andra chans. Så upp till bevis nu blogg.se, nu har du fått din andra chans.

PUSS /  amanda

Välkommen till min nya blogg!