förskyld och äcklig

trött, trött, trötttttt! vet inte vad det är med migk, är alltid förskyld och trött.. jag väntar bara på att den äckliga febern ska börja blomma ut och att jag ska behöva ligga hemma i 589729385723 dagar och missa allt kul! men än så länge har ingen feber anlänt så jag går bara lunt som ett sunkigt monster dag in och dag ut! föööööck...

image38
puss och kram nu ska jag och min farmor som är här baka pepparkakor för första gången i år! wiihu!

blää på skolan

ska till skolan nu, har 1 akustiskt uppspel i aulan, sedan idrott, och sedan bok eximinatoin... kan det bli bätte?
ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!

hrbuvaruitnyuf

Alla går på KENT, och jag bara jobbar!! Åh, är så avundsjuk! det känns som att mina dagar går ut på att.....
gå upp sjukt tidigt till skolan, vara i skolan, åka och äta på donken, bli tjock, åka och jobba, blir trött, sluta jobba, skönt!, åker hem, äter glass blir ännu tjockare.. går och lägger mig för sent! blÄäöÄöÄÖäöÄÖ MÅSTE ske en förändring där någonstanns... men men, nu ska jag koka te och så, har nämligen sovmorgon till 11 imorgon, så måste inte sova på ett tag :D pusssssssssssssssss

:D

becca är ensam hemma på nyår typ, wiiihuuuu!

blond eller brunett?

jag har nu haft blont hår i 1 ½ år... men jag är sååå sugen på att färga tillbaka till brunt... grejen är bara den att då kan jag knappt ångra mig! det har tagit mig 1 år att få fram den färgen jag har i mitt hår... har färgat hemma och hos olika frisörer.. och jag vill inte ens veta summan av de pengar som har lagts ner på de här jävla håret...


   blond VS. brunett  


men nu ska jag sova, så jag är pigg imorgon! pusss

ooooocccccc

jag och becciboo fick för oss att sätta på säsong 1 av oc i lördags.. och vad har hänt? Jo jag har suttit fastklistrad med tvn som min bästa  kompis sen dess! MEN DET ÄR JU SÅ ÄCKLIGT JÄVLA BRA, och dom är ju så snygga, I can't help it!

image35

så... back to work!........ oc 

puss 

bad day?

Det är idag jag kommer köra på matten (pluggade inte igår), det är idag jag kommer frysa arslet av mig (har valt en alldeles för kall outfit), det är dag adele inte kommer komma till skolan (hon sov hos elin igår) det är dag jag kommer gå runt och vara på kiss och bajs hurmör pga av min nervositet (nervös för matte provet) EN JÄVLIGT DÅLIG DAG HELT ENKELT! men det finns ju alltd något bra......... IT'S FRIDAY!

PUSS&KRAM ville bara lägga in den här helt onööödiga bilden! Jag erkänner... JAG SAKNAR ATT VARA BRUNETT!

omprov imorgon

har om prov i matte imorgon, men jag kommer ju aldrig kunna lära mig typ 6 olika uträkningar tills dess, så nu sitter jag och väger mellan att skit i det eller att sätta mig och plugga helt i onödan ...... HRMPF!

puss&kram skumbanan

halloween/allahelgona

haha jag becciboo och nike hade paaaaaaaaanik på lördagmorgonen då vi inte visste vad vi skulle "klä ut" oss till.. men efter rensning av garderober och maskerad kläder så blev nike glamrockare och jag och becca blev 2 misslyckade älvor, vi såg mer ut som 2 misslyckade emos.. här är några lagom snyga bilder iaf!okej, vi såg hemska ut, men inte såhär! kameran gör de hela myyycket värre!

pusssi

trötttttt

jag och becka kom hem halv 4 natt och låg klara i sängen 5 och jag skulle upp 11!
NEJ! det var bara att ringa och säga att man hade haft feber hela morgonen, inte att man va ute går kom hem lite sent och ärr toootalt bakis!
i vilket fall som helst så tog jag och becka en slapp dag, vi gick inte upp från sängen förns för 2 h sen.. vi har legat och kollat på 2 riktga B filmer... och käkat digistive, :)

men nu ska jag hoppa in i duchen, puuuuuuuuuuusssssssssss


?

nu när höstmörkret kommer och det blir bara mer och mer minusgrader på temprometern så vill jag ha POJKVÄN! min nuvarande pojkvänsplats är ersatt av becka.. "vi är som ett gammalt gift par" som hon förklarade oss. men nej becka jag vill inte vara gift med dig! sorry! 
men  nu ska jag klä mig mig fort som fan och sedan åka in till stan
puss&kram


godmorgon

Är inte så jätte förtjust i vädret som bemöter mig så fort jag kollar ut genom fönstret. grått,grått,grått.... ussssssch! den fina perioden av hösten är över, för nu är det inga fina röda,gula och bruna trädkronor som finns kvar, utan nu är de nakna grenar med ruttna löv som ligger vid trädets fot..
antingen får snön komma nu eller så dör jag i allt höst mörker!


så här fint var det på kyrkogården för endast 1 ½ vecka sen! och nu är nästan allt borta ..
men nu ska jag måla naglarna och dricka te,

pussssss