tjocknos!

Hej jag tror att jag är fett söt, och ser fett tjock ut på den här bilden. Men ville bara säga hej och hejdå ska till michael nu. och ja, jag kommer bli roligare i mitt bloggande inom sin tid men nu suger rätt mycket så måste pigga upp mitt tänkande innan jag kan pigga upp er. Men vi hörs imorgon och då ska ni få en dagens bara för det! PUSS!


söndag..

Sista helgdagen nu då, sen skola. x|
har sjukaste projektet i skolan, och jag orkar inte! Men jag har fått en bättre bas grupp iaf! här är dom, (dombraiaf!)

Rillzor, Nadzor, Beckzor & Callzor


Men nu ska jag och michael åka, SÅ HÄR TIDIGT PÅ EN LEDIG DAG! det suger men we got work to do!

V

fett med emo, men..


Dålig uppdatering & Gavin DeGraw

hello, förlåt för världens sämsta uppdatering. Men jag och Michael har inte haft det så bra så kände att det har funnits viktigare saker. Men nu är jag på G igen! .. och ni har inte missat något!
jag har mer eller mindre gått i skolan, gått hem, sovit. gått i skolan, gått hem, sovit osv.

michael & jag ska se Gavin DeGraw den 3e November, as najs! ett extra + är att papi bjuder. puss på han!
PUSS & KRAM SKUMBANAN!

lite om mig & mina converse, för er som ville veta!

hej babes! har precis kommit på hur mycket jag har osaknat in klass! kunde gärna fått sluta hela bunten och bytas ut mot några roligare människor! Okej, inte ALLA men nästan!

ville även passa på att svara på en fråga som jag har fårr rätt mycket. Folk undrar ju då hur lång jag är hur mycket jag väger osv. så tänkte ta det en gång för alla!

jag är 1.71 (typ) lång
jag väger 52 kilo
jag tränar inte, mer än att gå ut och gå någon gång då och då
jag går varken på någon speciell kost eller bantar
så, där fick ni det! hoppas det räckte? (: 

och mina "smink knep" som egentligen inte är några direkta knep får ni snart! .. när jag orkar!

känner nu slutligen att det kanske trotts allt är dags att tvätta mina vita converse (fast jag gillar mer när dom är lite skitiga)
det är bara det att nu är dom inte LITE skitiga, färgen börjar faktiskt närma sig brun mer än vit.. bokstavligt talat!

så här vill jag ha dom! (men det var ju ett tag sen)

jaja!

Ni kan tycka att inlägget var överdrivet, men vet ni. Det är min blogg och här skriver jag vad jag känner, eller hur? Jag säger inte att jag är felfri alla kan inte gilla alla och så är det bara!
Dessutom förstår jag att vissa kan få en viss negativ uppfattning av mig om dom inte känner mig, eftersom jag ofta säger vad jag tycker, och alla håller ju inte alltid med. Men det ser inte jag som mitt problem, om folk inte tar det så.. bad! Jag har viktigare saker att tänka på och tänker inte gå runt som någon feg pussy som håller tyst! that's it!
wellwell.

Hur mår ni? jag börjar må bättre..
i helgen har jag umgåts med mina tjejor och varit barnvakt, mysigt faktiskt! Vad har ni gjort?

Världens bästa tjejer!
Nu ska jag duscha och så, hörs sen! så ska ni få mina smink tips!

PUSS

TÄNK ER FÖR ERA JÄVLA IDIOTER!

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT OCH JAG VILL BARA ATT SVERIGE SKA LYSSNA! VARFÖR ÄR DET ALLTID TJEJER SOM SER BRA UT SOM FÅR TA SKIT?

DET ÄR DOM SOM KLARAR SIG, FÖR DOM ÄR SNYGGA. DET ÄR DOM MAN KAN VARA ELAK MOT UTAN ATT DOM BRYR SIG, FÖR DOM ÄR SNYGGA. DET ÄR DOM SOM FÅR ALL SKIT, MEN SOM ÄR JU SNYGGA SÅ DOM KAN JU TA DET, ELLER HUR?

IDIOTER, BLÅSTA JÄVLAR!

JAG HAR FÅTT TA SKIT I HELA MITT LIV, OCH NU SÄGER INTE JAG ATT JAG ÄR SNYGGASTE TJEJEN I VÄRLDEN OCH JAG HAR INTE VÄRLDENS BÄSTA SJÄLVFÖRTROENDE, MEN JAG HÖR STÄNDIGT ANDRA SOM TYCKER DET. OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT TA SKIT PÅ GRUND AV DET!

OM JAG BRÅKAR MED EN KOMPIS ÄR DET JAG SOM KLARAR MIG OCH HENNE ÄR DET SYND OM.

OM JAG FÅR KILLEN SOM EN ANNAN TJEJ OCKSÅ VILLE HA ÄR DET JAG SOM ÄR ELAK SOM "TOG" HONOM

MIG KAN MAN TRACKA HUR MYCKET SOM HELST FÖR JAG TAR INTE ILLA UPP, FÖR JAG KLARAR MIG, FÖR JAG HAR ETT FEJS SOM SER BRA UT!

OSV, OSV, OSV!

VARFÖR KAN INTE TJEJER UNNA SNYGGA TJEJER ATT DOM FAKTISKT SER BRA UT!? HUH?

VI LEVER I ETT SÅ AVUNDSJUKT SAMHÄLLE, TJEJER KAN INTE GÅ FRAM OCH SÄGA ATT ANDRA TJEJER ÄR SNYGGA. FÖR DÅ LIGGER DET EN UNDERSKRIVEN TEXT SOM SÄGER ATT "HEJ DU ÄR MYCKET SNYGGARE ÄN MIG" MEN DET ÄR JU INTE DET MAN SÄGER!

JAG ÄR HATAD AV MASSOR AV MÄNNISKOR AV NO RESON! DOM HAR BARA BESTÄMMT SIG FÖR HUR JAG ÄR OCH BLA BLA BLA. SÅ HADE DET ALDRIG VARITOM JAG VAR FUL.

OM EN FUL TJEJ KOMMER MED EN FUL TRÖJA I SKOLAN ÄR DET NO BIG DEAL. OM EN SNYGG TJEJ GÖR DET GÅR FOLK OCH SNACKAR OM HUR FUL TRÖJA DEN BRUDEN HADE I SKOLAN IDAG. SÅ JÄVLA LÅGT, SKÄMMS NI INTE?

FOLK HAR SÅ JÄVLA HÖGA KRAV PÅ MIG OCH TROR ATT JAG SKA VARA FEL FRI, MEN HALLÅ JAG ÄR OCKSÅ EN MÄNNISKA!

FUL ELLER SNYGG? BÅDA ÄR MÄNNISKOR OCH HAR EXAKT SAMMA KÄNSLOR!

VAR GLADA FÖR TJEJERNA SOM SER BRA UTS SKULL, OCH LÄR KÄNNA DOM INNAN NI DÖMMER DOM!

JAG KAN SÄGA ATT DOM FLESTA SOM BARA SER MIG OCH INTE PRATAR MED MIG HATAR MIG,MEN DOM SOM PRATAR MED MIG BRUKAR GILLA MIG. SÅ GE SNYGGA BRUDAR EN CHANS ERA SVIN! SLUTA VARA AVUNDSJUKA, DET ÄR SÅ PATETISKT. MAN SER DET SÅ LÄTT.

JAG HAR EN BRUD I MIN KLASS (SÄKERT 10, MEN DENNA ÄR VÄRST) SOM BARA RÅHATAR MIG. HON HAR ALDRIG PRATAT MED MIG, HON HAR ALDRIG FÖRSÖKT SIG FÖRSTÅ MIG. OCH ÄNDÅ HATAR HON MIG. FÖR HON TYCKER ATT JAG TROR ATT JAG ÄR NÅTT, OCH TROR ATT JAG ÄR SÅ SNYGG OCH BLABLABLA. BARA FÖR ATT DU SER UT SOM EN FUCKING FUCKFEJS!

OKEJ NU KÄNNER JAG ATT JAG BÖRJAR SPÅRA UT. MEN ALLIHOPA FULA SOM SNYGGA TA IN DET JAG SÄGER FÖR DET ÄR INTE KUL ATT VARA "DEN DÄR SNYGGA TJEJEN" SOM SEDAN FÅR TA SKIT PÅ GRUND AV ATT HON KLARAR SIG MED HJÄLP AV SITT UTSEENDE. FÖR DET GÖR HON INTE NÄR 913846 PERS SITTER OCH SÄGER SÅ!

FUCK YOU SOM HÅLLER PÅ OCH NI ANDRA ÄLSKAR JAG (DET FINNS SHYSSTA BRUDAR OCKSÅ!, TRO MIG JAG HAR TRÄFFAT NÅGRA!)

SLUTLIGEN, NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG?
dagens

jag mår skit. jag kan säga att jag har fått allt annan än en bra skolstart.. inte för att jag inte är nöjd med min nya lilla basgrupp, den är bra. men michael är en idiot.

men ni ska få en dagens iallafall!

Tröja från Carlings
Jeans fårn Chaep Monday
Skor Converse
Väska Converse
Massa smycken från, H&M, Indiska, guldfynd och några jag gjort själv samt äkta grejor jag inte vet var dom är ifrån.
Scarf (vet inte var den köptes)
& även min kära coca cola från pressbyrånska snart dra till beccis pokjvän Albin & ha djupt tjej snack hela kvällen om jag inte drar vidare med nadia senare.
Ha en bra kväll, PUSS!


fikis

Nadia, Becca


+ Jag & Adele fikade hemma hos mig med en lillebror med 40 gradig feber hemma efter skolan. så här (ni klagar ju på att jag aldrig lägger upp bilder, så här får ni en riktigt snygg en!)

1a skoldagen x|

okej, jag har paniiiiiiiiiiik, (med tusen i:n).
Idag började jag skolan. Från och med idag ska jag pina mig igenom ännu ett år på gymnasiet. det SUGER!
Började med en halv glad amanda eftersom den första jag såg i morse på väg till skolan är mitt hat objekt i klassen. Då sjönkt genast den LILLA men mycket behövda gnistan jag hade! då sög genast allt ännu mer.. och jag ville dö. nä okej skämt osido men för stunden ville jag bara halvdö i några timmar tills 1a skoldagen var slut.

men nått som är bra är att jag har köpt världens finaste converse kalender, block och pennskrin haha.

kalender 170:- på akademibokhandeln


skinnis

nu ska jag jonis michael jocke mm. dra till skinnis med lite picknick och så, så ni får ha en bra kväll så hörs vi sen!sista dagen i frihet!

Jag och michael vaknade av mitt fina mobil alarm kvart i 11 hos Nadia imorse. Vi drog genast hemåt, vi skulle hämta william från skolan! Ja, han började skolan i måndags jätte gulligt.. hela hans klass går runt med gula kepsar för att dom inte ska tappas bort, as kul! sen har han fått köpa en EGEN skolväska. Han valde en svart med en ninja på, HARDCORE! nejmen han är ball.. nu när han har glugg och allt!

Ni ville ju att jag skulle fota mer så detta har jag shoppat i veckan!

FÖR MIG ÄR DETTA SISTA VECKAN I FRIHET, JAG BÖRJAR SKOLAN PÅ TORSDAG. SÅ IDAG ÄR DET SOM LÖRDAG OM NI FATTAR? JAG DÖR. D-Ö-R! ORKAR INTE. VILL INTE. TÄNKER INTE. KAN INTE! VÄGRAR!

men nu ska jag sörja i choklad och hårfärg (ska färga håret) hörs sen! <3
varför läser man en blogg där man hatar bloggaren?

OKEJ UPPMÄRKSAMHET!

folk kan tracka en via blogg och blabla.. men det finns INGET mer patetiskt än när någon skriver innom namnet "anonym" och sedan säger att man själv är feg, blåst och dum.

1. hur feg är du då inte själv som inte vågar säga vem du är? du kan sitta och säga hur du tror dig veta att jag är som person och massa skit, men jag kan inte ens försvara mig. DET ÄR FEGT!
2. VARFÖR LÄSER DU ENS ÖVERHUVUDTAGET DÅ MIN BLOGG, HUH?
3. det finns väll mer i livet än att tracka andra, eller har du ett väldigt sorgligt liv?
är du äcklig och mobbad och sitter hemma och gömmer dig bakom datan med dold identitet för att få känna dig lite bättre för en stund?
isåfall tycker jag synd om dig/er.

PUSS!


puss


MÅSTE GÖRA LISTA

skolan börjar för mig på torsdag och det känns som att jag har lite att stå i innan dess.

* köpa nya skol-grejor, block pennor och skit! (har hittat världens finaste converse-kit!)
* färga håret
* pierca naveln
* ringa min mentor så ja kan få försöka börja rock istället. (soul va inte min grej after all!)
* shoppa, shoppa, shoppa!

sista punkten känns dessvärre lite långt bort för tillfället! ge mig pengar!

Nu ska jag sova och så.. men imorgon ska jag lägga ut mer grejs som är till salu. hörs då! PUSS MINA GULLUNGAR!


idag/igår

tjollahopp! igår gjorde jag mycket, men kan dra det kort!

först drog michael och repa och då träffade jag jessica. sen åkte jessica hem och då åkte jag hem till nadia med michael. sen drog jag michael och nadia till tungelsta trädgårdsrock för att senare dra in till the voice, och jävlar va mycket folk! Där mötte vi upp jessica igen. slutligen åkte jag och michael hem till michael för att se på fjorton suger. OCH ja va den suger.. filmen alltså! sämst!

_____________________________________________________________________________________________

Idag har jag och mami varit i heron och sätt på mamma mia. sjukt bra! men vi kom ju typ 20 min sent efter som mami bara var TVUNGEN att gå in på ikea först och köpa typ 20 vaser, fast hon vet att ikea på söndagar är ett helvete och att kön aldrig är kortare än10 meter! wellwell.. HOPPAS DU FÅR NYTTA AV VASERNA! själv kommer jag ju inte ha det..

glad michael i tungelsta


HUR ÄR JAG?

okej kära läsare, jag har en fråga!

vad har ni fått för uppfattning om mig? hur tycker ni jag verkar somperson och all sån där shit! skriv en kommentar så jag får höra! :)


svikare :(

Era svin ni har övergivit mig!! Jag vill ha er tillbaka! LÄS MIG! FÖRSTÅ MIG! KOMMENTERA MIG!
läsare har börjat falla av titt som tätt, ge mig en ärlig chans och säg bara va ni vill jag ska skriva om så ska jag försöka göra det på bästa möjliga amanda sätt! jag kan fota varje dag, varje liten ynka händelse om det är så!men  nu ska jag sova, så godnatt och sovgott! (& förlåt för att jag kallade er svin) <333

mat tips!

okej some tips var det gäller mat

skippa pasta/potatis/vitt bröd! det funkar hur svårt man än tycker att det är. många tror att det inte är gott utan. men det går jätte bra att äta en fräsh sallad, kött och någon sås.

Här är god mat utan bröd & pasta! nyttagire behöver inte vara äckligt tänk på det! så ät bara sådant du tycker är gott!


Här är bara en liten dags meny som ni kan prova på:

Frukost
Gör en god frukost utan massa socker och skit
*Ägg , massor av frukt och té är en klassiker för mig!

Lunch
1.
*sallad!
*lax
*och en god lättlagad sås till. creme fesh blandat med dill och citron (koka)
2.
*Majskolvar går att äta som dom är, koka två stycken så är du garanterat mätt!
3.
*Omelett utan ost i! använd dig endast av ägg, mjölk, tomater, skinka & massor av krydda)


Mat
*fläskkarré (laga den enkelt, dra inte på massa marinad utan gör en egen av olivolja och peppar)
*sallad (paprika, gurka, rödlök & sallad är jätte gott ihop)
*sås (köp ingen fet bearnaise sås, utan gör en egen. använd dig av creme fesh som du river ner vitlök i tillsammans med salt peppar och lime)

ni undrar säkert hur jag vet detta när jag säger att jag är så onyttig hela tiden?
grejen är den att jag tror jag har gluten så jag har försökt skippa bröd och sådans endast av den anledningen och det gjorde att jag gick ner i vikt (vilket inte syftet var!)

nytt för dagen!

sjal från indiska. köptes för (kommer inte ihåg) säljs för 20:-


rosa kofta från gina tricot köptes för 200:- säljs för 60:-

jag är sjuk:(

halloj!
blev inte långvarit hos jonis, hade sjukt ont i magen, halsen bihålorna och allt du kan tänka dig! så min snälla papps beställde en taxi. 
vi kom då hem till enskede och efter 4 glassar så började jag faktiskt må lite bättre.
men idag vaknade jag upp dunderförskyld och med huvudvärk, så är sjuk igen som vanligt.

imorgon tänkte jag ge er lite tips va det gäller mat.
Jag fick lite frågor förut om vad jag gör för att hålla mig smal, om jag har några knep eller så.
och faktiskt (trot eller ej) så har jag det trots att min diet oftast går ut på glass, läsk och godis!
så kika in imorgon!

en annan punkt är min utförsäljning. om ni är intresserade så är det bara att mejla mig på:
amanda-sthlm@hotmail.com
nu ska jag äta frulle. puss på er så skriver jag sen! <3

Adéle och Becka

Adsle & BecciBoo. (Adéle & Rebecka) mina gullisar! hade inte träffat dom sen skolavslutningen då adéle har bosatt sig på fårö hela sommaren & becca har varit i Holland & Frankrike och så. Men dom kom ju då hit i måndags, eller var det söndags?
ivilket fall så såg vi nog den läskigaste filmen jag någonsin sätt. Madhouse hette den,
och alla som har sätt den och läser detta skrattar säkert nu men jag tyckte den va stört läskig!


nu ska jag på fest hos jonis där vi ska fira jocke som fyller 18. PPUSSSS!


nya kläder

sådär ja! nu är jag hemma hos min dator.

här har ni nya plagg!

vita jeans shorts från Zara stl 36. kostade 400:- säljs för 100:-Rosa tröja, stl 36 från Zara. ALDRIG ANVÄND! köptes för 300.- säljs för 70:-


PUSS!

imorgon!

förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp i några dagar. jag LOVAR att uppdatera imorgon då jag kommer att:

* lägga ut nya plagg på bloggen
* lägga ut bilder på michael som emo, tjej mm.
* även lite bilder från när jag var med becka och adéle´
 
så kika in imorgon! PUSSnytt klädesplagg

godmorgon! hur mår ni?
tänkte nu lägga ut ett nytt klädesplagg, ett äkta GUESS skärp, som köptes för ca 1000 kr i italien och jag säljer det nu vidare för 400:- skriv en kommentar om ni nappar!ska fixa mig nu och så, sen ska jag in till stan och träffa adéle.. men skriver nog innan jag drar! PUSS!

sista inlägget för natten

hejsan, mår inte så bra trött, skoskav, ont i huvudet and all that! kom nämligen precis hem från jonis som hade en liten tillställning. det var trevligt och så, vi var väll 9-10 pers kanske? spelade spel, drack lite och annat mysigt.
har börjat tröttnat lite på stora fester faktiskt, donno why men kanske pga av att det har varit för mycket?

ska iallafall träffa adéle & becca imorgon, ska bli jätte roligt har inte träffat dom på hela sommaren ;( men nu så! ska väll kolla film och vara allmänt girly som jag brukar vara.. not.


men nu ska jag gå och borta min tand och sen sova så.. nattinatt! <3

UTFÖRSÄLJNING

utförsäljning på bloggen, jag kommer nu lägga ut ett till två plagg om dagen här i bloggen. jag säljer kläder som jag inte använder längre pga. för liten storlek eller att det helt enkelt inte är min stil längre. kommer komma både budget och märkes kläder så passa på här kommer första plagget!


jacka från vero moda köpte för 400:- & säljs för 100:- såvida ingen ger ett högre pris! (då säljs den för högsta priset ni anger)

nya skor!

godmorgon! :D
 jag är jätte glad, det är fint väder! för första gången på vadå? en vecka typ?
idag ska jag bara ta det lugnt, och sen får jag se vad som händer ikväll.. tror jag vill ut.
men i allafall, igår kväll kom adéle hem! jag är jätte glad, hon har inte varit i sthlm förns innan midsommar. hon hade nämligen bosatt sig på fårö som den tråkis hon är!

jag har ett par nya favvoskor, (utöver mina converse)
hittade dom på rea hos din sko, så fick hem dom för 199:-
storleken var lite wierdo däremot, jag har 37-38 men detta är lixom 39 :S?


johnossi & hängslen

halloj! kom precis hem från medis. såg johnossi (som jag älskar) var kul, men lite dåligt ljud tyvärr..
men drog hem tidigt är fortf. trött från igår.
har hittat världens snyggaste hängslen hos michael, svart och vit randiga as snygga till mina höga svarta cheap monday, bild får komma senare.
är det verkligen så att tjejer känner sig osexiga och nästan lite manliga i hängslen? jag tycker det är fel hängslen är as snyggt och jag har alltid haft en liten förkärlek till dom. det är inte manligt utan sexigt på ett coolt sätt. så tjejer dra på er hängslen till ett par shyssta jenas, så ser ni hur jäkla snyggt det är!
men ska lägga mig och kolla film nu, så vi får höras imorgon :) . nattinatt! <3


080808

hej gullisar! kom precis hem från michael. vi va på fest hos nild i sköndal igår & blev rätt sent så gick inte upp förns 4!
vilka var med på vattenkriget idag? mina & michaels kompisar var och sa att söder hade varit nästan dubbelt så många som norr, så dom hade gett säg! rätt åt er säger jag bara. SÖDERS BRÖDER GLÖDER. säger jag då som alltid bott på söder sidan.

michael har samlat vuxen poäng och ställde sig i bostadskö för några dagar sen. (hanärstolt)
men jag förstår inte varför det ska vara sådan jävla kö! jag är as happy nu för att dom håller på att bygga massa nya lägenheter. men ärligt, komigen! kunde dom inte gjort det lite tidigare i tanke på hur många som inte får lägenheter?
wellwell.

jag och michael ska röra oss in mot stan snart och kolla lite nu är det är 080808!
ha en bra kväll, PUSS!


gådmårgån

godmorgon sötnosar! är sjukt trött! var tvungen att gå upp 9 för att våra städare kom  *död*
vi ska börja röra oss mot michael snart. orkar inte sitta här och lyssna på damsugenren som åker runt på övervåningen.
ikväll, ska vi på fest så kanske inte kommer skriva så mycket.
vad ska ni göra ikväll :)?

en liten skitbild på dagens kläder.

jacka, h&m
tröja, donno
shorts, top shop
väska, mulberry

bejb


I<3thistog sjukt lång tid att göra, ska aldrig försöka mig på något liknande igen. men detta är då mina favvisar (:


nu får ni svara på mina frågor :)

godmorgon/godmiddag/whatever!
vädret har blivit lite bättre iaf. med det menas, inget regn! eller aa än så länge iallafall..

nu får ni passa på och tipsa mig igen, vad ska jag göra för att få igång bloggen mer? vad vill ni se?
jag undrar även om ni vill ha en liten utförsäljning här på bloggen? blir isåfall allt från enkla H&M grejer till märkes skit.

så, svara nu på detta så jag vet hur jag ska göra (:

så länge får ni en bild på en osminkad mig och en drogad michael.

hur jag gör mina lockar

sådär ja nu ska ni få mina lock-knep!
jag har 4 olika alternativ ni kan använda er av! ENJOY!

1. här är då mitt vanligaste val. min älskade locktång från OBH nordica, den blir varm på ca 2 minuter och är lätt att använda! det finns massor av olika locktångar men dom med "skåror" (den svarta spiralen ni ser i tången) tycker jag är bäst! då lockarna mer jämna. men tyvärr sliter den ju mycket på håret.

2. detta är ett värmespol set från babyliss. den använder jag om jag känner att jag har mer tid på mig att göra lockarna, då den tar lite längre tid. men den sliter mindre på håret! den tar ca 5-10 minuter att få riktigt varm.
3. det här var det jag börjde locka håret med. dom här måste man tyvärr sova med, och är inte alltid så bra då du inte kan locka till håret  med dom mitt på dagen eller så. men det är ju det absolut bästa alternativet mot håret. och det blir riktigt
fina lockar som håller länge! dom är inte alls dyra och går att köpa på ica & åhlens
 

4. detta är det enklaste alternativet om du har samma hår typ som jag. dvs, lite självlockigt. mousse! använd vanlig mousse och krama in i håret efter att du har duschat.


hoppas detta var till någon hjälp!
PUSS!

vänta tills imorgon!

kommer inte kunna blogga eller lägga upp några bilder idag. men kolla in imorgon.

många undrar hur jag gör mina lockar och jag har massa olika tips så jag kan fota mina "verktyg" och lägga in på bloggen imorgon, vad sägs?

vi hörs då! puss & godnatt!

bring my babes home!

nä nu blir jag ledsen.. jag dog inte, jag åkte till grekland i 2 veckor, och när man kom hem så VIPS! så var alla mina läsare borta. :( you make me sad! kom tillbaka mina bäbisar, nu är jag ju mer taggad på att blogga en någonsin!
eller är ni också på semester? TELL ME!

utförsäljning på bloggen?

har precis packat upp allt och inser hur mycket skit jag har i garderoben!
så en tanke är (om ni är intresserade) att jag säljer ut lite grejer här på bloggen, vad sägs?
kan fota lite sen och lägga upp!

PUSS!


hemma igen!

2 veckor i solen, och vad kommer man hem till? grått äckligt piss väder. men borde man vara förvånad egentligen? det är väll så svensk sommar funkar nu mera.

resan hem igår var väll lagom rolig. planet skulle gå 22:20.. kom ihåg SKULLE. för på bussen på väg till flygplatsen så berättar reseledaren att det är LITE försenat så det kommer inte gå förns kl. 01:30. så vi fick sitta och vänta i 6 jävligt långa timmar. så kom hem kl 5 i morse, wihu!

lite hur resan såg ut, hm.. ja 1a veckan vare ju bara jag michael och min familj där så den var rätt chill.. åkte in till chania och shoppade lite, men tog det mest lugnt. v. 2 kom tessie och mina grannar ner och min morbror.. så då utforskade tessie, michael och jag chanias klubb liv, som var väldigt litet. ca 6 klubbar, alla låg brevid varandra & ingen kan ha varit större än 150 kvm. men när man fick drinkar for free, så var det ju sweet!

men nu tänkte jag att ni skulle få frossa i lite bilder.. så enjoy!