Hemma!

Nu är jag hemma! Tyvärr inte lika brun som jag velat.... Menmen. Jag är hemma hos M och här så har jag inte mina marmaris bilder, tyvärr.. Men jag har snott några från beckiboos blogg som ni kan se så länge.
Det har hänt så sjukt jävla mycket på den veckan jag har varit borta.. Resan i sig var ju sjuk, sen så har jag tatuerat mig och blivit fotad för Mika's, vilket också är helt sjukt. Men mitt liv rullar och jag mår bra!
Vad har ni gjort under tiden jag har varit borta?

Nadias hår och halva jagHär har vi precis landat och väntar på vpran buss till hotellet... Bleka och fina


BeckiBoo & Nadia

Hah, vi sjöng kareoke


Mer bilder kommer så fort jag är hemma!


packapappaskappsäck

Hejhopp! Packar inför Marmaris (Åker dit på torsdag), men jag har hel fasnat! Ge mig pack hjälp!?


sommarlov(?)

Åh, härliga sommarlov. Regn och bortåkta kompisar, yiho! Ska spendera min tid med min älskade lillebror idag, fram tills ikväll då jag ska på spelning. Det är M's band som spelar på Southside vid Zinkensdamm så kom dit! Det kostar bara 60 kr. Dom börjar spela vid 22:00 & ni måste vara över 18 såklart!

Igår hade jag och Ida en kväll på stan, väldigt mysigt! Det var ingen krogen kväll, utan en fika kväll & vi hann förbi 3 ställen. Varför ska allt stänga så ONÖDIGT tidigt på söndagar?


Men nu ska jag fixa mig iordning lite, hörs sen! PUSS & KRAM!

alexandra 18!

Hej hoe! Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött.. som alltid. Ska snart kolla film med M.
Käkade på en nyöppnad resturang där jag bor idag med min familj, och sen dess har jag har sjuuukt ont i magen. Jag äter alltid för mycket och för fort.. En dålig vana.
Menmen. Igår så fyllde Alexandra 18 och vi torterade henne. Nej okej inte riktigt... Men vi hade ju skolavslutning igår och direkt efter den så vare skoltoan som gällde för en rejäl make-over, för alaxandras del.  Hon fick på sig simfötter, cyklop magtröja, trolldräkt och sjukt mycket ögonskugga i olika färger. Sedan vare bara ut i allmänheten som gällde. Efter 2 3,5or och en shot var hon på banan, och älskade sitt uppdrag hon fått. Hon skulle sälja kramar för 2 spänn.. och tjänade ihop 85 kr..De ni! Har aldrig skrattat i hela mitt liv så mycket åt en & samma människa som jag gjorde igår, det var klockrent!
Men nu är det film dags! PUSS& KRAM!fikafikafikafika

Hejhopp! Sitter i skolan och väntar på ensemble, jag förstår inte varför jag trogen sitter här när det är ca 5 pers i skolan. Och vi gör absolut INGENTING viktigt!!!!!!! Vi bara fikar hela tiden, det gör mig galen! Det blir ju ingen beach 09 av min kropp inte. Jag har fikat ca 2 ggr per dag i en vecka nu, helt sjukt!! Wellwwell.. I-lands problem som man har. Skulle egentligen på Idas stundent nu ju, men men den personen som gör vårat bajs schema lägger våran SISTA ensemble lektion, JUST på den tiden. Och vad ska vi göra på ensemblem b.la. tror ni? FIKA!
Men nu är det dags, stackars mage. Vi hörs när jag kommer hem! PUSS!

mitt liv dom senaste veckorna!

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ! Nu är jag här!
Vet inte riktigt vart jag ska börja, har ju inte uppdaterat på en evighet känns det som. Har varit sjukt skönt egentligen.. Men jag saknade er. Jag gör detta via foton istället, det blir lättast.. Here we go:

Innan dessa bilder är tagna hade jag är extrem stor plugg period då jag endast uppdaterade väääldigt sällan och tillslut inte alls.

1. Jag, Idaslida & Elin Aka Stånd. Vi gick ut och kom hem rint 5, men jag & Elin var uppe i skolan dagen efter klockan 9....... duktiga jag!


2.  Jag Michael Becka & Adéle hade picknick kalas i vitan

3. .......Och gjorde Michael till en gräs-pojke!

4. Sedan var det utgång igen, där vi åkte fel och råkade hamna i Västa skogen när vi skulle till T-C.. Blåa linjen är inte direkt mitt område.

5. & dom posar

6. Sedan tog min älskling studenten. Jag grät och tyckte att min bebis blivit stor!

7. Han var vääääääääääääääldigt glad.

8. Sedan var det utgång med 2 fulla ungdomar, som tyvärr inte gjorde sig så bra på bild

9. Nu var det den 6e Juni och Nationaldag... Becka fick en Sverige keps och tuta av någon random snubbe i en bil.

10. Men hon klagade inte.. Hon använde sin nya outfit flitigt

11. Lite för flitigt.. och tutan gav inget litet fint pip ljud utan ett mörkt skräll. Becka förklara de som" En brunstig tjur!"Emellan dessa bilder har det varit mer plugg & utgångar, men jag lever och får sommarlov på fredag!
Just nu ligger M & becka i min säng och disskuterar kriminalserier, och imorgon är det flakåk med Ida & resten. Dom bajkorvarna som tar studenten! Men nu är det dags att göra sig iordning för natten men jag skriver igen imorgon.. Ska försöka få upp min uppdatering som vanligt. Puss & kram!


TILLBAKA!

Uppdatering kommer senare idag! Så, håll ut. Det blir fullt med bilder!