måndag

Goooooodmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår bra.. Lite trött.
Ska sätta igång och fixa med musiken till vårat flak. Tar ju studenten om en vecka, yeeeeeeey. Har ni några bra låttips?

Under veckan som kommer är det rätt mycket som ska göras..

sprit, mamma & minidagens

Hej mina kära! Hur mår ni? Jag är bakis som ett djur... det är plågsamt. Har inte varit det på typ 3 månader så det här är förjävligt.. Drack sprit igår, och man ska INTE dricka sprit. Ingen.. Aldrig! Det är sjukt.. Gott är det inte heller. Ingenstanns!

Förövrigt.. ni har väll inte glömt att gratta era små mammor på morsdag? Jag ska ut och äta med min snart, + att hon fick lite presenter i morse.. Min fina mamma! Vad ska ni göra för era mammor? Ska ni ut & käka, ge dem presenter eller bara vara lite extra snälla?

Ska bli bättre på att lägga upp dagens.. men här är en liten sneak peak. stay ups - åhléns, jeans shorts - cheap monday, svart linne - Ginatricot
 


Torsdag

Hej hopp! Hur mår ni idag? Jag mår bra!
Min dag är tom fram tills ca 3 sedan är det saker som ska göras.. Ska gratta min fina vän Siri som fyller 20 idag på långholmen, sedan ska jag jobba och sedan är bio. Vad ska ni göra idag?

Bild från plåtning i torsdags..  

Billigt är bra!

Allt är från H&M och ingenting kostar över 399:-, Perfekt!


Mönstrad kuvertväska - 149:-, Korallfärgad tunika - 299:-, Ljusrosa topp - 199:-, Jeans jacka i MC modell - 399:-, Örhängen - 49.50:-, Armband - 69.50:-, Halsband med uggla - 79.50:-, Zebramönstrade skor - 99:- 


Det går bra nu, kompis det går bra nu.....

Har fått sjukt mycket jobb erbjudanden på sista tiden. Plåtningar, musikvideor, musikgrejor mm. As najs! Tror ni allvarligt man kan ha detta som heltidsjobb och modell & musik alltiallo, finns det någonting som heter så? Isåfall är det detta jag vill göra resten av mitt liv... Slippa sitta på en kontorsstol eller stå bakom en kassa 8 timmar om dagen, PERFEKT!

Jag vill inte avslöja någonting, men imorgon & övermorgon ska jag spela in 2 musikvideor... Ni får se med vem när dem kommer ut... mohah.
 


onsdag & sol

Hej hopp! Ska springa iväg och jobba nu. ville bara att ni skulle veta att jag är vid liv. Dagen har spenderats vid fontänen vid karlaplan med Patrik, på hötorget med mamma och snart... jobb. Vad har ni gjort idag?

förövrigt älskar jag vädret!! 

Måndag

Hej hopp! Hur mår ni idag? Jag mår bra. Men kommer få börja stressa när som helst, har nämligen rätt mycket att göra idag. Först ska jag iväg till Patriks jobb och lämna lite grejor, sen ska jag till vårdcentralen (har fått äckelhosta igen) sen ska jag till Challes jobb och sedan blir det att fixa lite grejer ikväll. Så ska springa till tuben när som helst. Vad ska ni göra idag?

Förövrigt så räknar jag ner dagarna till ångesten.. Studenten.
(Adéle och jag på mösspåtagningen)


Fredag

Goddag! Hur mår ni idag? Jag mår bra, men är trött. Har sovit typ 4 timmar och jag behöver antingen 2 eller 8 för att vara pigg, menmen. Idag har jag virrat runt med pappa på söder och utfört lite ärenden (va vuxet det lät!). Det var jätte mysigt, och det är sjukt varmt ute och kvavt och jag älskar när det är kvavt.

Ikväll ska jag umgås med brudarna får se vad det är vi hittar på, men middag och utgång lär det bli! Vad ska ni göra ikväll? :)

bloggtorkaaaaaa

Halloj! Mitt liv är lite kaos just nu så uppdateringen här i bloggen är inte min prio 1. Men jag försöker i den mån jag kan. Jag har dessutom lov den här veckan och är ute och flänger mer än vanligt. Men ni får hjälpa mig, gör mig motiverad till att blogga!!


snipp snapp slut så var skolan slut

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY! Den sista uppgiften jag hade kvar att göra i skolan (eeeever) slapp jag göra idag för jag nådde betyget ändå. Så nu är mina betyg finfina inte ig i nått många VG:n några G:n och några MVG:n. Så... med dessa fina betyg är det kanske någon som vill anställa mig på ett välbetalt jobb med få arbetstimmar och mycket raster?