Julklapps tips!

Jag vet. Du vet. Ni vet vilken enorm ångest julklappar för med sig. Vad ska jag köpa? Vad tycker han om? Hur mycket får det kosta? mm. Det är massor av grejer snurrar runt i huvudet. Jag har iallafall lite tips som jag tänkte dela med mig av ochhoppas att dem kan underlätta lite för er.

Först och främst så tycker jag att man ska köpa någonting som man vet att personen i fråga vill ha, behöver ha eller tycker om. Då brukar det gå bra! MEN.. Ibland så har man handlat pappas favvo plagg 4 år i rad eller så finns det ingenting personen i fråga behöver. Så då har jag samlat ihop mina små favvosar!
1. En bra skiva! Det går nästan alltid hem. Det finns väll ingen som INTE lyssnar på musik?2. Kallingar! En klassiker & det kan man väll aldrig få för mycket av?3. Strumpor. Det är väll samma med dom som med kallingarna. Dessutom finns det ju så många fina nu för tiden med roliga mönster & fina färger.
1. Ett mini kit med CLEAN parfymerna. Min mamma är torsk på dom här och dom luktar jätte gott! Perfekt att få 4 små då är det alltid minst 1 som går hem!2. Chocklad & vin provning från Liveit.se. Perfekt! Då kan du följa med mamma också så gör ni någonting ihop!
1. Stickat! Varmt, skönt, fint & mysigt. Vem tackar nej till det såhär års?2. Ett kit med parfym & deo. Köp din pojväns favvo!3. Touch vantar. Då alla har touch telefoner nu för tiden så är det här ett rätt säkert kort! Dessutom är det ju superskönt att slippa frysa om händerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback