Trasig hårddisk..:(

Panik, panik, panik! Min externa hårddisk gick precis sönder. Hela mitt liv sen typ 8 år tillbaka ligger på den så jag har världens panik här hemma. Måste åka iväg och laga den imorgon. Men vet någon av er vart man kan göra de? Uppskattar alla tips!<3
 

Sjuk

Och så va det såklart dags för mig att bli sjuk igen. Så jävla typiskt. Och inte bara att man hostar eller är snuvig. Nejnej, jag har ju självklart råkat ut för allting på samma gång. Jag hostar, har ont i halsen, är hes, nyster konstant, har haft feber och är snuvig. Varför ha ett symtom när man kan få alla? Har iallafall hunnit med att kolla igenom en mängd olika serier och filmen samt att trycka i mig flera tusen kilo godis. Något bra måste man ju få för att vara sjuk tänker jag. Dessvärre kommer jag nog inte tycka likadant när det är över och det ända som hänt är att jag fått fyrkantiga ögon, tror att jag lever ihop med How I met you mother gänget och gått upp 100 kg. Men det tar vi då....

The Temper Trap - Sweet Disposition

Dom flesta har nog bara hört Swedish house maffias mix på denna, och visst! Den är grym. Men ett orginal är alltid ett orginal. Lyssna på detta!

Lucia

Glad Lucia på er mina fina! Jag har hunnit med att se två Lucia tåg idag samt förtärt en hel del lussebullar. Även fast jag inte bryr mig om den religösa bakrunden kring detta firande så tycker jag att det är jätte mysigt med stämmningen och låtarna och jätte gulligt med alla små barn man ser är påväg hem från skola och dagis i små tomteluvor och glitter i håret. 

Paris

Jag bestämde mig för att fly landet för en helg och hamnade hos mina kära vänner Anton & Sofia i Paris. Jag, Tessie, Skippe, Stefan, Stigels och Mackan tog flyget ner tidig fredagsmorgon och kom hem i söndagskväll. Sjukt värd helg! Vi såg Adrian Lux och Swedish house maffia samt en hel del kultur. Var helt död när jag kom hem men det var den helgen lätt värd. Kör ett litet bild regn här nedan:
 
Fia, Skippe & Anton
Anton, Stigels och Fia 
 
@SHM
Killarna utanför Moulin Rouge
@Adrian Lux
Stadshuset
 

Vinterland.

Jag vet att jag klagade på snön och jag tycker fortfarande att den är en riktig plåga. MEN... Man kan ändå inte låta bli att tycka att den är väldigt vacker när man ser den såhär. Jag & Mickis tog en prommis runt tyresöslott och allt såg ut som ett riktigt vinterland. 
 

dö snö dö

Den här tiden på året önskar jag att jag vore en björn. Jag menar.. HUR skönt hade det inte varit att bara få gå och lägga sig nu och inte vakna upp förens våren börja komma? #jaghatarvintern.