Helgen.

Hej hopp! 
 
Hur mår ni? Jag mår bra, har varit sjukt trött hela dagen bara. Hoppas inte att det är något äckligt vintervirus som är påväg bara. Har förövrigt haft en jätte mysig helg. Tog det lugnt på fredagen med mami. Vi lagade mat och såg på X-factor. Lördagen blev inte lika lugn.. Kristins mamma, moster, kusin och syster va uppe från Göteborg så vi tog med dom och min mamma ut. Det blev lite vin hemma, lite salsa ute och lite drinkar på Anglais. Sedan blev det dags för mammorna att åka hem och för oss att dra vidare. Så på söndagen gick jag inte i många knop.. Vad har ni gjort i helgen? 
 

Instagram

Tror jag skrev det för ett par inlägg sen. Men det har uppenbarligen missats av några så here we go again.
 
Mitt namn på Instagram är Amandaerikapersson.
 
Ni är mer än välkomna att följa mig där då jag använder mig av de mycket flitigare än vad jag uppdaterar bloggen nu för tiden. :) PUSS
 
 

.


Obama for president

Jag vill bara säga grattis till den söta lilla mannen här nedanför. Och tacka för att inte mini-Bush kom till makten. Så grattis och lycka till till 4 nya år vid makten!

4-dagars.

Hej på er! Har precis checkat ut från en 4-dagars. Hur skönt som helst, men har haft super roligt. Det har varit allt från middagar, till spontan efterfest, till att jag var jätte nära att skaffa pojkvän mm. Mitt liv är lite av en cirkus och det ska bli skönt med några dagars lugn nu. Speciellt då jag dragit på mig årets förskylning under dessa dagar. Men men! Man lever bara en gång, som man brukar säga. Vad har ni haft för er?