Halloween förslag!

Jag har panik och ni måste hjälpa mig! Jag hade tänkt att bojkotta halloween och utklädnad i år ända gram tills igår då mina fina vänner övertalar mig. Nu har jag ca 7 h på mig att komma på vad jag ska vara så jag behöver alla tips och råd jag kan få. Så kom igen nu, ge mig förslag!

nattinatti

Hej mina fina! Är äntligen hemma efter en stressig dag. Jag och Filip har precis satt på ett avsnitt av The mentalist så ska lägga mig i sängen och kolla på de nu. Ville mest säga godnatt. Så godnatt på er mina fina så hörs vi imorgon!<3

Skitväder.

Det här vädret är anledningen till varför man hatar Sverige med jämna mellanrum. När det blåser, regnar och är kallt på samma gång. Tyvärr kan man ju inte välja att stanna inne bara för de utan man måste ju ända ut i skitvädret. Så typiskt. Jag måste dessutom ut i flera omgångar då jag har en del att fixa idag. Måste ner till banken, måste in till söder och möta upp Kristin och Aija måste sedan vidare till jobbet och måste därifrån hem. Så hej vädret, här kommer jag!

Sverige<3

Jag är i ett stort jävla chocktillstånd just nu. Det här är den sjukaste fotbollsmatchen jag sett. Jag och pappa skrek så mycket i soffan att katten sprang runt som ett spjut i hela villan. Stackarn. Jag vet fan inte hur jag ska orka upp klockan 6 imorgon bitti för jobb heller. Kommer ju aldrig kunna sova efter det här. Mitt hjärta bultar fortfarande i 380.  Äh, hursom.. Sjuk match, sjuk jävla match. Jag är så sjukt stolt över att vara svensk just nu. <3

Lite friskare & plåtning.

Hej hopp! Har börjat bli lite friskare men hostar fortfarande och låter som en pojke som precis hamnat i målbrottet. Men det är skönt att vara av med febern iallafall!:) Eftersom jag varit sjuk och legat hemma har jag inte så där jätte mycket kul att berätta om, så tänkte därför passa på att visa lite bilder från en plåtning jag gjorde i sommras men glömt att visa för er. Jag vet att vissa nu kan reagera på att det är cigaretter med på bilderna, men det är bara rekvisita och ingen uppmuntran till folk att börja röka!

d ö d s s j u k

Jag är sjuk. Eller snarande döende. Det känns så iallafall.. Jag har varit hos vårdcentralen och fått en miljon mediciner. Hoppas, hoppas, hoppas att dom hjälper tills imorgon. Jag får verkligen INTE vara sjuk ifrån jobbet, även om det är rätt uteslutet att det här kommer gå över på ett par timmar. Men ni får jätte gärna hålla tummarna för mig så ska jag hoppas på ett mirakel!
 
 

För tidigt alzheimers.

Ibland blir jag verkligen rädd för mig själv. Anledningen till varför jag inte bloggat är att jag glömde bort lösenordet hit. Jag har haft det här lösenordet i åratal och hel plötsligt så bara flögdet ut ur mitt minne. Jag tror jag har drabbats av en ovanligt tidig form av alzheimers eller något då mitt minne är ugnefär lika bra som en påse nötter. Hur som haver så har jag iallafall fått ett nytt lösenord nu och jag är lycklig. Det här ska jag nu också skriva ner någnstanns så jag kan kolla upp det om jag glömmer bort lösenordet igen. Risken är ju bara att jag glömt vart jag skrivit upp det.. Typiskt.

s.t.r.e.s.s.

Stress, stress, stress. Det är väl typ dom 3 sakerna som mitt liv består av just nu. Som min fina vän sa: antingen så kommer du dö i en hjärtattack eller så måste du skaffa pojkvän. Vet inte riktigt vad jag tycker klingar värst i mina öron just nu. Men en pojkvän på deltid och en halv hjärtattack kanske skulle vara något..

Jamie Woon

Nu är jag kär igen. Jag brukar ju hitta mina blivande män lite då och då på youtube och nu har jag ett nytt offer. Han heter Jamie Woon och jag har hört någon låt av honom tidigare men det var när jag såg det här klippet som jag blev fast.

onsdag -söndag

Har varit på rymmen från bloggen ett par dagar för att spendera lite tid åt mitt sociala liv. Har varit på middagar, hängt med mormor, varit ute, bokat en resa, jobbat, haft sambomys med Kristin, varit ute och gått haft besök uppe från Göteborg mm. Är dessvärre helt slut nu efter att inte ha haft en lugn stund sedan i tisdags. Men det gör ingenting, ska nästan bara bli skönt med några dagar av jobb och rutiner nu så man hinner varva ner i tempo lite. Vad har ni sysselsatt er med de senaste dagarna? Något speciellt?:)