fira x 2

Vaknar upp jätte stressig. Ska till banken, ska jobba och sedan är det valborg ikväll. Och inte nog med det.. Frida fyller 30! Så det blir firande x 2 ikväll. Är egentligen supertrött och vill bara ha en lugn kväll, men det är ju bara valborg en gång om året och man fyller bara 30 en gång i livet. Det kommer bli grymt ändå, och jag kommer säkert piggna till under dagen!
 
Ja må hon leva!
 

Pluggtipstack!

Jag har blivit så otroligt sugen på att börja plugga på sista tiden. Att äntligen utbilda sig och bli någonting. Någonting på riktigt. Men som alltid finns det ju ett "MEN" med i bilden och i detta fall är det: Menjag vet ju inte vad jag vill plugga till! Vill inte sitta och plugga i 2-3 år och sedan komma på att jag inte alls vill arbeta med de jag utbildat mig till när jag är färdig. Så snälla, snälla, snälla! Jag behöver verkligen eran hjälp! Pluggar ni nått roligt? Eller har ni hört om något mm? Snälla tipsa! 

22

Åldersnojjan börjar jaga mig mer och mer. Fyllde 22 i måndags och jag känner att mitt eget liv jagar mig. Jag har egentligen ingenting emot att fylla år fram tills 25. Så länge jag vet att jag tar tillvara på vad jag gör och gör jävligt mycket roliga saker. Jag vill utvecklas mycket som person och framför allt resa och se väldigt mycket saker. Jag vill veta att jag spenderade mitt liv väl och kunna kolla tillbaka på allt jag gjort och vara tillfredställd med det. Nu åker jag till Paris i slutet av maj, sen till Spanien i Juli och efter det så ska jag bara spara till den USA resan jag alltid drömt om. Jag är lycklig över att vara singel nu och bara kunna göra de JAG vill göra. Det underlättar så otroligt mycket och jag ska verkligen ta tillvara på den här tiden. 
 
Lite bilder från min födelsedag som vi firade förra lördagen.

Jag plus stilmallar är inte = sant.

Jag har råkat klanta till det rejält med min header. Vet inte varför den försvann från första början, och vet inte vad jag lyckades trycka på för att få den jag har nu? Jag ska försöka se om jag kan klura ut hur jag ska fixa iordning detta. Men det skulle vara JÄTTE snällt om ni skulle vilja hjälpa mig lite på vägen? Några förslag?:)