Nagellack tips!

Jag har hittat min räddare i nöden! Hur många gånger målar man inte naglarna för att sedan börja pilla med massa grejer och tillslut inse att nagellacket inte hade torkat och nu ser ut som skit? Finns ju nagellack som det tar flera år för att torka ordentligt, och vem har tålamod till de? Nä, usch. Jag har iallafall hittat ett "fast dryer" lack från Mavala som är grymt. Du målar på det på dina nymålade nagalar och 30 sek efter är lacket snustorrt. Hur värt som helst! Du hittar det för en billig peng och bland annat Åhléns och Kicks:).

födelsedagar x 3

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit jätte trevlig. I fredags firade vi att Kristin har blivit 28 jordår med middag & trekamp, igår va jag och Skippe bara hemma och sov.. Jag sov i 15 timmar.. Helt sjukt! Och idag har jag firat min farfar som fyllde 75 och min moster som fyllde 38. Älskar att fira människor, men det blir lite dyrt när dom fyller år så nära inpå varandra. Plånboken tycker att det är trevligare med lite mellanrum!
 
Känner mig iallafall hyffsat utvilad för en ny vecka, problemet just nu är min rygg. Blev uppburen i helgen och han som bärde upp mig tappade mig lika fort.. Rakt ner på golvet så min rygg är helt pajj. Känner mig som en trasig 85-åring. Hoppas det går över bara!
 
Min fina farfar med hans systrar!

Ska bli bättre..

Heeeej på er mina fina! Hur mår ni idag? Jag mår bra. Ska iväg och jobba om någon timme så är egentligen lite stressad. Men kom på hur otroligt jävla värdelös jag är på att blogga nu för tiden. Jag tänker inte ge er något löfteom 50 uppdateringar per dag. Men jag kan lova er att jag ska bli bättre. Langar lite bilder om ni glömt bort hur jag ser ut.. Nästan så jag har de själv. Puss