En weekend i Göteborg

Hej mina fina! Hur mår ni? Jag mår bra. Men är rätt sliten efter en helg i Göteborg. Jag Kristin & Yasmin åkte ner i fredags förmiddag och kom hem igår på dagen. Vi har haft det jätte trevligt med middagar utgångar och mys. Jag gillar Göteborg överlag men fanns ändå en del saker jag störe mig på. Så som att det kunde ta 40 min att få en taxi eller att det inte fanns en 7 eleven eller Pressbyrån i var och varannat gatuhörn. Vi Stockholmare är nog lite bortskämda.. Fast man är väl van om man bor där nere antar jag. Vilken tur att jag ändå inte har några planer på att flytta från Stockholm. Insåg nu när jag läste igenom texten hur otroligt drygt det lät haha. Men hoppas ni förstår vad jag menar. Vi avslutar med ett litet bildregn:

Kändis crush - Alex Pettyfer

Okej! Jag är inte den som springer och får nya kändis crusher hela tiden. Har bara haft typ 3 varav en endaste som verkligen hållt i sig. Mannen, myten, legenden.. Johnny Depp såklart. Men för ett tag sen såg jag en film som hette I'm number four och jag blev lite småkär i killen i den filmen. Men igår såg jag Magic Mike och då dök han upp igen som en av huvudrollerna och så var det ett faktum. Jag har en ny kändis crush. Jag menar.. Hur galet snygg är inte den här människan? 
 

Sömn x 10000

Hej hopp! Hur mår ni? Jag mår bra, förutom att jag är sjukt trött. Det är nått fel på mig jag sover konstant. De första jag tänker på när jag går upp på morgonen är hur gärna jag vill lägga mig igen. Och de första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att lägga mig. Hoppas de släpper snart iallafall så jag kan börja fungera normalt igen. Idag har iallafall lilla Biggie & Yasmin varit på besök så har lyckats göra någonting idag innan jag ska till jobbet. Börjar jobba 15 och jobbar till 22 så måste hoppa in i en dusch och börja fixa mig iordning nu. Men ha en fin dag och ut i solen med er!<3
 
Yasmin & Biggie
 
 
 

...


Och så va det dags för jobb igen..

Jag har varit ledig oförskämt länge nu, men imorgon börjar jag igen. Såklart börjar veckan med ett monsterpass för min del från 08.00-22.00. Tjoho! Nä, jag får helt enkelt bara igen för att ha legat och latat mig i lite för många dagar. Tack o lov för att det bara är 4 dagar kvar till helgen sen iallafall! 

2012/13

Och så va det äntligen dags för ett nytt år, som jag längtat. Har haft en viss hatkärlek för år 2012. Det har varit ett av de bästa och ett av de absolut värsta i hela mitt liv. Jag blev skadad av mitt ex, mina föräldrar skiljde sig, har haft familjemedlemmar och vänner som både drabbats och gått bort i cancer, har sagt upp vänskapen med två vänner som endast tog och tog men aldrig gav någonting tillbaka samt en del andra små grejer. Men trotts detta så var året rätt grymt ändå, det var mitt första år som singel på över 6 år och jag har träffat så mycket underbara och fina människor. Och jag har levt livet och provat på nya saker på ett helt nytt sätt än tidigare. Mycket tack vare att jag inte haft någon pojkvän som stoppat mig. Jag välkomnar år 2013 med öppna armar och jag har redan bokat in massa roliga resor och saker som kommer göra det här året grymt!
 
Langar lite bilder från nyår. Vi va 200 pers på ett slott ute i årsta havsbad. Det var hur trevligt som helst!